26 Mart 2010 Cuma

Kérastase Saç Ürünleri


Dünyanın en tatlı yengesi (bkz : yağcı ben) (yok ama valla tatlıdır kendileri) (hele ki bikaç limon sıktıktan sonra ahahaha) (onu da anlatıcam bi sonraki postta ama şu parantezlerden bi kurtulayım önce) sayesinde tanıştığım bu şampuan ve saç kremi hakkında konuşmak istedim biraz..

Bu yeşiller Resistance serisi yani, hacim verme ve onarmaya yönelik.. Yaşlanma karşıtı etkileri de var sanıyorum.. Neyse, derin bi bilgim yok, yıkarım ve çıkarım, işime bakarım ben :D

Hacim vermesi süper gerçekten, ama benim uzun ve canlı saçlarımda biraz abardılar.. Kremle birlikte kullanınca, bu ikili sayesinde yumuşacık, pamuk yıgını gibi kabarık saçlarım oldu :D Ama kremin hakkını yemeyeyim.. Uzun zamandır aradığım krem işte buuuu! dedim.. Nemli saça bildiğimiz saç kremleri gibi uygulanıyor.. İçeriğini okumadım ama sanırım su bazlı, diğerleri gibi durula durula hala yağlı, kaygan gibi bi his vermeden saçı ayırıp, yumuşatıyor.. Diğer kremlerde, saçlarım uzun oldugu için, kremli bekleme süresince ensem, sırtım, saçımın değdiği her yer yumuşuyor!!!

Velhasıl...

Beğendim, onayladım.. Kremini ama.. Cansız kısa saçlılar şampuanını da kullanabilir :p

Sevgiler..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bnde saç bakım kremini aldım saçım bi hacimleniyor. bi daha inmior. :))) Süper :)))

cicibebe dedi ki...

evet cnm o konuda çok başarılı ama ben yıllardır zayıf, az görünümlü saçlara alışmışım, yadırgıyorum :))

Kbr-Bhdr dedi ki...

ben bide bunnarı kullansam aslan yelesine döner herhal saçlarım yeternce çok hacimli kendileri:D

cicibebe dedi ki...

bnmki bile öyle oldu cnm valla seninki hacimliyse bilemiyorum nası olur :D