11 Mart 2010 Perşembe

İlk Ödülümmm :)


Sevgili littledumblonde'ye sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum burdan!.. Bana blog hayatımdaki ilk ödülümü gönderdiği için :) Sahip olduğu cici bloga ise buradan ulaşabilirsiniz..

Ve an itibarı ile şartlara bakmak için açtığım bir diğer blog sahibesi Sevgili mymakeupstory de beni bu ödüle layık görmüşşş! Aman Allah'ım sevincim çifte katlandıııı :) Kendisine kucak dolusu sevgi ve teşekkürlerimi sunarak sizi, sağ tık/yeni pencerede aç yapmak suretiyle :p bloguna alıyorum :))

Efendim neymiş bu Kreativ Blogger Ödülü.. Yaratıcı bulunan bloglara gönderdiğimiz temsili ve gururlandırıcı bir ödül :)

Ve bu ödülün bir de şartları varmış ki hep beraber bakalım,

Ödül Şartları
1.)Sizi ödüllendirene teşekkür edin
2.)Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın.
3.)Ödülün logosunu yayınlayın.
4.)7 yaratıcı blogger ödüllendirin.
5.)7 blogun linkini yayınlayın.
6.)Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin.
7.)Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın

hmmm.. e yazalım o zaman :)

1) Çikolata bağımlısıyım.. Yok yok öyle çok sevmek değil, bildiğiniz, bulamayınca (gece ise ve evde bulunmuyorsa) sinir küpü oluyorum, ona buna çatıyorum :p

2) Tembel ötesiyim.. Sınır tanımam, kendimden tembeli ancak annemin tabiri ile "odanın ortasına yapıp üstüne oturan"dır heralde :p öğk! :p

3) Çok sevdiğim, yakın bir arkadaşımı aslında çok seviyorum hakikaten ama hemen hemen bütün hareketlerine sinir oluyorum! :p hayıııııııırrrrrrr isim yok ehi ehi :))

4) Kin tutmam, çabuk affederim ama ne şanstır ki, yüce Allah'ım bana er ya da geç birkaç fırsat birden verir yapılanın acısını çıkarmak için :p Ve ben de geri çevirmek günahtır diyerek kullanırım :p :))

5) Babamın düşünceleri iyi ya da kötü bilinç altıma öyle yer etmiştir ki, bişi alırken veya yaparken hep aklıma gelirler..

6) Küçükken aşı günlerinde ilk sırayı almamın nedeni, sanıldığı gibi cesur oluşumdan değildi :D Aksine aşırı korkardım ama kaçınılmaz olduğunu bildiğim için sona kalıp korku ile beklemektense ilk olup korkanları izleyip eğlenmeyi tercih ederdim ehihi :D

7) Ve bunu ilk kez burda açıklıyorum :) Babam öğretmenlik yazıp rahat etmemi isterken diretme sebebim öğretme yetisine sahip olmadıgımı düşünmemdi.. Ama 5 sene sonra dank etti : bence, benden çok iyi bir öğretmen olurdu ve tatillerde de yan gelip yatardım böhüüüü :p

işte bu kadar :)

Veee şimdi ben de bu ödülü 7 kişiye göndermeliymişim.. Hmm çoğu kişiye gönderildi aslında bu ama yine de yazmak istiyorum bikaç kişi :

echickk
fosinin hayalleri
Cennet Bahçem
MODA,MAKYAJ,GÜZELLİK
Böğürtlenli Pasta
My Princess De Luxe Beauty
veeeee tasarımlarını hep izinli kopya çektiğim Sevgili ÇATI KATI :) (eminim bu ödülü 94876540 kez aldın ama bu da 94876541. işte ehu ehu)

Sanırsam ki tamamdır :)

Sevgiler..

4 yorum:

çatı katı dedi ki...

öhö öhö gurur duydum efendim :) teşekkür ediyorum ödül için :) yok yaaa o kadar almadım ilahi :) hem zaten genelde ben postu yayınladıktan sonra ödül veriyolar bana :))

bu arada bugün sana yorum bombardımanında bulunurken daha kendiminkine uğramadım bile :))

cicibebe dedi ki...

hadi şimdi kendininkine ışınlan ve şu dün yazmaadıgın postu yolla bakalım, biraz da biz okuyalım hehe :)

FashionDesignbyCnS {Cns'design by Cansu} dedi ki...

hehe:) 4.nedene bayıldım cidden banada öyle oluyo tatlım:)

cicibebe dedi ki...

ehehe :) kötü niyetli değiliz dimi ama tamamen tesadüf :)