26 Mart 2010 Cuma

Güzel Bir Gün...

Göz kapaklarımı mandalla tutturacağım kadar uykusuz olarak başladım güne.. Ama elim mahkum Yönetim'e gitmek üzere eşofmanları çekip, en paspal halimle ve bronz makyaj yapamayarak (!) (beceremiyorum ehe) fırladım evden.. Çıkana kadar bakındım minibüs bekleyen gariban öğrenci var mı yol kenarlarında diye ama ne hikmetse bugün minibüsler vızır vızır idi.. Aman maaşallah haftaya sınav zamanı da böyle olur inşallah :/

Ders çıkışı notları toparlayıp, Yasolara gittim ve ite kaka doktora götürdük hatunu.. Neymiş, hasta değilmiş! O hasta değilse ben Evliya Çelebiyim! 2 haftadır öksürüğünden tıksırığından gına geldi :p Doktor teyze ile geyik makara dolu bir muayeneden sonra mamalara gömülmeye Ada'ya gittik.. Cellim var benim uzuuun zamandır arkadaşım, okuldan.. Ama o büyük accık, şu an hem mühendis hem başka bi yerde müdür yardımcısı.. (hayır kıskanmadım!) Ne zamandır aklımdaydı onun bi maaşını hiç etmek :p Gün bugündür dedim ve kattım önüme onu da :p Gelsin chicken whooperlar gitsin chicken royaller (ama ranch ve boffalo soslarını ben ısmarladım hıh) (ahahaha) patlayana kadar yedik.. Ben normalde bi çikın hupırı bitiremezdim ama cellime inat bitirdim hepiciğini :)


karfurdan magnum minilerimizi de yine cellime ısmarlattıktan sonra, bowling ısmarlatmaya dogru Yunus'a yollandık :D Eskiden orası Yimpaş'tı.. Sonra Yunus Market oldu ama aklımın ucundan gecmezdi onun üst katının eğlence merkezi olabileceği.. Hem de bomboşşş.. Gönlümüzce, çocuklar gibi eğlendik valla.. Önce bowling ısmarlattık, sonra bilardo, sonra air hockey, sonra basketball, sonra zombi vurmaca, sonra yumruk atmaca, sonra araba yarışı... vs. Ne gördüysek ısmarlattık.. Fena çıktı acısı 2 senenin :D:D (efendim kendileri iki senedir şunu ısmarlıcam bunu ısmarlıcam diye esmiş ama yağmamıştı :) )

Ama çooook eğlendik :) Yani ben uzun zamandır sakarya'da böyle iyi eğlenmemiştim..

Tabi bunda Yasom Hatunumun da payı büyük, baksanıza şuna nasıl da her eziyetime gülücükleriyle karşılık veriyor :))) Aslında bu fotoğrafta yüzümdeki cani ifadeyi görmenizi isterdim ama işte prensip olarak yüz fotolarını koymuyorum :/ O çizgi hallere benziyo gerçi :p



Bilardoda 3'e karşı 1 gibi adalete son derece uzak bir eşleşmeden sonra, son ana kadar var gücümle savaşsam da, siyah topu sokma çabalarında diğer 3lü galip geldi ve utanmadan bir de sevindileeerr!! E yuh diyorum burdan onlara!!




Netice itibarı ile, çok keyifli bir gündü.. Cellim'in daha dünya kadar borcu var bana ve en son, arabadan inerken bana sarfettiği, gülmekten patladığım cümle misali :

Ben: neyse baya azalttın bugün borç listeni, doğru yoldasın!
Cellim : (gayet canından bezgin ve doğal bir ses ve mimik ile) Sen nasıl olsa mayoz bölünme ile çoğaltırsın onları...

Ahahahaha! Mayoz yalnız :D:D:D 4er 4er :D:D:D Çoğaltırım valla.. Faiz işler.. Ahahaha!..

2 yorum:

Kbr-Bhdr dedi ki...

çok güzel bi gün olmuş ben okurken eğlendim sizi düşünemiorum:)
en çok ta mayoza güldüüüm çok iiydi cidden:))

cicibebe dedi ki...

evet cnm gerçekten çok eglendik :)
görmesin bu yorumu ama selimin bütün esprileri iyidir gerçekten,aklıma geldikçe eklerim :)