16 Mart 2010 Salı

Gittigidiyor Sorunsalı! Help!!!


oooooffff offf!

kırk kere dedim kendi kendime kullanma şu siteyi bir daha diye!! ama yok yok yokkk! şeytan dürtüyo uygun görünce her söylenene kanıp alıyorum hemen :(

gecen gün, orjinal oldugu üzerine basa basa vurgulanan bir ürün aldım bugun elime geldi.. ürünü marka bilgisi sıfır birine verseniz dahi böyle bir şey olamaz diyerek geri gönderir.. o derece bariz sahte.. bunu nazik bi dille satıcıya bildirip, iade etmek istedigimi söylediğimde ise bana son derece kaba bir uslupla "boşa ugraşma pişman olursun, ürünümün orjinalliğine de laf etme!!" gibi cümleler sarfetti.. telefon ettim açmadı, hatta telefonunu kapadı..

gittigidiyor yetkililerine sorunumu bildirdim ama sinirim geçmiyor, paylaşayım sizlerle dedim.. ürünün parasında değilim ama "sıfır risk" diye diye gözümüze sokan gittigidiyor'un bu mağduriyetimi gidermeyeceğinden, haklı iken haksız duruma sokacagından endişeliyim..

yanılmak, "vaaay beee, cidden güvenilirsin gittigidiyor!" demek istiyorum..

umarım yanıltır beni..

sevgiler..

4 yorum:

çatı katı dedi ki...

tatlım üstüne git..bana da benzer bişey oldu yardımcı olma taraftarı olmadılar ilk başta ben bunun peşini bırakmam başka yerlere taşırım dediğimde hemen ağız değiştirdiler...iade hakkın var kandırıldığını bildir..

cicibebe dedi ki...

canım peşini bırakma taraftarı değilim..
bunu belli etmek için de bu yazıyı yayınladım..
başlangıç yani bu :)

LittleDumBlonde dedi ki...

Ben de benzer sorunlarla karşılaştım %100 orjinal die sattıkları herşey sahte nerdeyse. Ben iade ettim satıcı anlayışlıydı, ama siteden peşini bırakma üyeliğin iptaline kadar gidebilir o kişinin sonuçta güya fake satmak yasak sitede. Hele hele kozmetiklerin yanına hiç yanaşmamak lazım çoğu sahte.

cicibebe dedi ki...

makyaj malzemelerinden ağzım yandı zaten cnm bikaç satıcı hariç -ki onları da bi post yazıp öve öve bitirememyi düşünüyorum artık :D - kimsenin orjinalliğine inanmıyorum..
ama kıyafette hiç başıma gelmemişti bu tarz bişi.. bir de verdigim parada değilim satıcının kaba cevabı beni sinirlendiren..ayrıca niye parada değilmişim ögrenciyim ben o parayla ne ciciler alırdım böhüüüü :p