31 Mayıs 2016 Salı

Serovital HGH Hakkında

Blog yazmayalı çok uzun zaman oldu evet :)

Fakat arada, kendim yetersiz bilgi buldugum konularda birkaç bişi yazmak istediğim için giriyorum :)

Aile büyüklerimde çeşitli demans (unutkanlık) hastalıkları mevcut.. Anne-babamda da ilerlemesin diyerek yaptıgım araştırmalar sonucunda İstanbul'da bir doktora gitmeye karar verdik.

Bu doktor yaptıgı tetkikler sonucunda unutkanlıgın, beynin yetersiz beslenmesinden kaynaklandıgını söyledi ve bize Serovital HGH adlı hormon takviyesi kullanmamızı önerdi. Önerdi önermesine de ne yazık ki bu ilaç ha deyince alınmıyor. Amerika'da satılıyor, Türkiye'de satışı yok ve üstelik kargo ile satın alındıgı takdirde de gümrükte takılıyor :( Amerikada ise ilaç olarak değil de vitamin takviyesi tarzı satılıyor. İçindeki Human Growth Hormon beyin damarlarını besleyerek yaşlanmayı veya daralmayı geciktiriyor-muş.

Benim getirtme imkanım var çok şükür, alıp kullanmaya başladık ve degerlerimiz biraz yükseldi. Şu an kullanmaya devam ediyoruz (3 kutu bitti) Henüz unutkanlıkla ilgili bir etki görebilecek bi süre değil bu fakat bu kısa sürede bile annemin cildi inanılmaz derecede parlayarak gençleşti :)

Sizden ricam, kullanıp fayda gören, ilaç hakkında bilgisi olan birileri varsa aranızda, benimle paylaşır mısınız?

Ayrıca kullanıp da zor temin eden birilerine de ulaştırabilirim ;)  Eczacılar odası ve sağlık bakanlığı ile yazışmalarım da sürüyor. Biz getirtebiliyor olsak da bu ilacı isteyip de düzenli olarak getirtemeyen insanlara ufacık bi yardımım dokunur belki..

Allah tüm hastalarımıza şifa versin..

Sevgiler :)

Hiç yorum yok: