6 Ocak 2011 Perşembe

Gönlüferah City Hotel - Bursa

Daha önce bahsettiğim gibi, yılbaşı planı yapmadığım için ertesi günü Bursa'da gezip eğlenerek geçirdim..

Mini gezim esnasında da -takip edenler bilir, konaklama konusunda çok titizimdir :) - konaklama için Gönlüferah City Hotel'i seçtim..


Aslında daha butik yerleri tercih ediyorum, ruhu olsun klişesi ile :p Ama bu kez gönlüme göre ruhlu yerler bulamayınca net üzerinden, temiz ve düzenli olsun diyerekten burayı uygun gördüm :)

Hotel, Çekirge meydanından yukarı, Uludağ yoluna çıkarken sağ tarafta kalıyor.. Kocaman bir yapı olduğu için görmemek imkansız.. Girişi muntazam, düzenli ve iç açıcı.. Fotoğraflamayı unutmuşum gerçi..

2 tip oda var diye biliyorum.. Standart ve deluxe.. Ben internet sitelerindeki fotolara bakarak, manzarası olan bir deluxe oda seçtim..


Odanın içi de son derece sade ve şık düzenlenmiş.. Rahatlatıcı bir ışıklandırması var fakat bence gece karanlığında lazım olabileceğini düşünerek bi beyaz ışık da koyulabilirdi..


Ben şahsen sarı veya loş ışıkta hazırlanmayı hiç sevmem ve ışık yüzünden sürekli banyoya gidip gelmekten hoşlanmadım pek..

Oda içinde telefon, plazma tv, klasik her çeşit dolap, kilitli kasa, klima ve minibar var.. Minibar fiyatları her yerde olduğu gibi uçmuş vaziyette..

Pencereden baktığımızda ise Bursa ayaklarımızın altında :)


Gece manzara, ışıklar vesilesiyle daha güzel ve huzurlu görünüyordu ama camın geniş kenarına oturarak izlemekten fotoğraflamayı unutmuşum :)

Banyosu yine tertipli ve hijyenik.. Şampuan, duş jeli, pamuk, hijyenik torba, diş bakım seti vs gibi güzel ayrıntılar düşünülerek hazırlanmış..



Havlu ve bornozlar mis gibi kokuyor ve bembeyaz.. Ama benim için banyo konusundaki en önemli nokta ise : suyun sıcaklığını kısa sürede ayarlayabilmek için mühendislik hesapları yapmaya gerek kalmıyor! Sevdim musluklarını :))

Kahvaltı, ücrete dahil ve açık büfe.. Belli bir saati var ama ne desem yalan olur şimdi :) Çeşit bol ve taze.. Zeytinlerin sap çıkan yerlerinde fazla bekletilmekten tortu birikmemiş! :p Bir kahvaltıda düşünebileceğiniz her şey mevcut..

Çalışanlara gelince, son derece güleryüzlü ve ilgililer.. Saygılılar da..

Fakat keşke odada unutulan kabanımı kargoya verirken, standart boy bir kargo poşetine tıkıştırılmayıp düzgünce katlanıp kutulanarak, geniş geniş gönderilseydi.. Tıkıştırılma diyorum, çünkü L beden ve diz hizasına gelen kaşe bir kabanın, hepimizin bildiği standart bir kargo poşetine sokulması büyük bir başarıdır! Neticede kabanım şu an buharlı ütü için bekliyor :) Her neyse, akılsız başın cezasını kabanlar çekermiş diyerek yazımı noktalıyor, bi daha bi yerde bi şey unutmamayı diliyorum :))

Hoteli tercih edebilirsiniz!

Öneriyorum!

Sevgiler..
:*

4 yorum:

papatya dedi ki...

Harikaymıs gene ya sen bu yer secme konusunda idolümsün artıkk:)Bir yere gitmeden önce sana danışcam:9

cicibebe dedi ki...

mihihi :) standartlarımdan ödün vermiyorum sonuç iyi oluyor canım hıh! :p

şimdi yeni araştırmalara başlıyorum, finallerden sonra termal otel tanıtımı olacak :p

papatya dedi ki...

eheh gel kız senı yalovaya götüreyim malum ben de gitmedim:) Neyse gerçi yakında gidicek arkadasımda gelıyor ama....

cicibebe dedi ki...

yok ben termal konusunda afyon'u tercih ediyorum :p sen de arkadaşınla buyur gel :p