20 Aralık 2010 Pazartesi

Yeşil Ev'de Kış


Daha önce şu yazımda bahsettiğim Yeşil Ev'e geçen hafta yine gittim :)

Malumunuz, Koçtaş'ta canım çıkmıştı son zamanlarda ve bu tatil bana bir yenilenme gibi gelecekti.. Geldi de..

Nasıl gelmesin şu güzelliğe bakın!


Gözünüzün alabildiğine bembeyaz bir örtü!! Tabi uzunca zaman bakınca göz yoruluyor beyazlıktan ötürü ama yine de dinlendirici :)

Biz bu kez Neşeli Ev'i seçtik..


Hava dondurucu soğuk olduğu için açıkçası oldukça tereddütlüydüm evlerin ısıtması konusunda ama çok yersiz bir endişeymiş bu gidince anladım! Evde atletle bile terledim! O derece iyi ısıtılıyordu!! Tabi dikkat edilmezse içerisi sıcak dışarısı soğuk, tam hastalığa davetiye çıkarmış olunur.. E peki ben ne yaptım? Sıcacık evi bulan yorgunluktan önünü göremeyen bünye -ki önceki gün Eskişehir Fatihi olmuş, Espark ve 222'yi fethetmiştim.. Koçtaş+Eskişehir yorgunluğu yani- ne yaparsa onu : Bütün gün, karnım acıkana değin uyudum, uyandım, Tv izledim, uyudum, uyandım, film izledim, Bolu'ya yemeğe gittim, alışveriş yaptım, döndüm, uyudum, uyandım, Tv izledim, uyudum... diye süren bir döngü :)))

Yer açısından favori 2. evim Rüya Ev!


Burda kalmak nasip olmadı henüz ama dışarıdan çok beğeniyorum :) Kışın da ayrı bi güzel dimi? Yalnız iyi ki bu gelişimizde müsait değilmiş diyorum çünkü akıllı ben bi gece canlı müziğe inerken topuklu giyme gafletinde bulundum ve müziği duymadan oynamaya başlamışçasına garip hareketler içerisinde inebildim restoranta :)) Bir de o merdivenlerde düşünemiyorum kendimi kar&topuk ikilisiyle :))

Yemekleri yine çok güzeldi!


Fotoğrafta görülen güveçte alabalık ve karşıda birazı görünense etli bişi.. Adını unuttum :) O da güveçte ve lezzetleri enfesss! Her öğünde masaya mutlaka köy tereyağı ve bal getiriliyor.. Ve tabi kızarmış, sıcak ekmek..

Canlı müzik yine şömine başındaydı.. Sıcacık ortama hanımkızımızın şahane sesi pek yakışmıştı :)


Şarkılar da güzeldi ortam da fakat etken faktör yaş mı yoksa mekanın sakinliğine uyum mu bilemeyerek canlı müzik ortamına göre fazla hareketsizdi diyebilirim.. Yani insanlar en azından masalarında el şaklatarak oynayabilirdi :) Öyle olmaz mı genelde sonlara doğru? :)

Evlere giden patikamsı yolların aydınlatmalarına bayıldım! Yolun iki yanına sıralanmış kuru ağaçlara asılan fenerler gecenin karanlığında öyle güzel görünüyor ki anlatamam! Ama akıl edememişim o yolun o halini çekmeyi :/

Ve son olarak da içimi ısıtan başka bir ayrıntı :


Bu ince düşüncesi ve zarif seçimi nedeniyle Duygucum'a burdan bir kez daha teşekkür ederim! Çooook beğendim ben yıldızlı kolyemi! :))

Diğer ince ayrıntıları zaten önceki yazımda belirtmiştim o yüzden tekrarlamıyorum :) Yalnız eğer Yeşil ev için tercihiniz kış ayları ise, mutlaka bir zincir bulundurun arabanızda.. Yoksa bizim gibi Abant yolunu arabayla kızak yapa yapa iner çıkarsınız :p

Ha bir de kesinlikle kar botu!! Yoksa bizim çıtkırıldım çizmelerimizle buı iş olmaz! :)


Sevgiler..
:*

7 yorum:

papatya dedi ki...

bi şuraya da beni götürmedin yaa hıh bi daha kapınızın önünden bile geçmicem nispet yapar gibi bide resim ekliyooo:))))
(ama çok güzelmişş:)

cicibebe dedi ki...

şu kar bi azalsın söz seni kahvaltıya götürcem bi pazar! çenen dursun! :p
evet gercekten çokkk güzel :)

Sümeyye dedi ki...

yaaa çok özeniyorum sana,bi ben yapamadım şöyle çılgınlıklar artıkta yapamam zaten...senin daha vaktin varken bol bol devam et :)

Nisamu Style dedi ki...

Çok güzel bir yermiş,bayıldım:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

resımlerrrrrr harikaaa canım bnm :)

cicibebe dedi ki...

sümeyye'cim havalar düzelsin sana çok gaz vericem git bi yerlere diye emin ol :)) vallahi kötü hissediyorum seni özendirdikçe arkadaşım :)) ya da ver bebeği ben bakayım sen git gez :)))

nisamu'cum evet hakikaten bayılınacak kadar var :)

princessim teşekkürler tatlım :) çok güzel bi yer, gidin siz de bolu yakın :))

Abant Yeşil Ev dedi ki...

İlginiz, alakanız, beğeniniz ve içinizden gelen o sıcacık samimi duygularınız için Abant Yeşil Ev işletmesi ve personeli adına sonsuz teşekkürleri bir borç biliyorum... Yakın bir zamanda sizi bekliyoruz... Duygu ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz...

ABANT YEŞİL EV
0374 237 11 49
0374 237 11 34
abantyesilev@hotmail.com
www.abantyesilev.com
www.facebook.com/abantyesilev