23 Kasım 2010 Salı

Natürköy / Sapanca

Geçen hafta sevgili İkkuş'un blogunda görüp de gidilecekler listeme eklediğim bu doğa harikası yere dün gittim kahvaltıya.. Bu kadar çabuk gerçekleştirebilme sebebim tabiiki ayağımın dibinde olması :)

Hava muhteşemdi fakat pazartesi olduğu için sadece birkaç masa dolu idi..

Anlatmaya kelime bulamayacağım kadar güzel yerlerden biri.. Yeşil Ev'den sonra 2. sıramda yer almakta şu an kendileri huzurlu ortam kategorisinde :)

Fazla fotoğraf çekemedim ama sanırım aklınızda bir fikir oluşturabilir bunlar da :)


Ben mekanların tabelalarına çok dikkat ederim.. Şıklığın ilk göstergesidir çünkü bence.. Şıklık derken, tahtadan kabaca yapılmış bir tabelanın da kendine has bir şıklıgı vardır fakat paslanmaya yüz tutmuş metal plakalara pek tahammülüm yok :/ Özensiz geliyor.. Bu nedenle Natürköy'ü daha girişinde sevdim :)


Berrak dereciklerin üzerine kurulan köprülerin üzerinden suyun sessizce akışını izlemek büyük keyif..


Gözünüzü çevirdiğiniz her yer yeşillik, ağaç, kuş, doğa! Etrafta viyak viyak gezen ördekler de cabası :)


E ister istemez insanın iştahı açılıyor ve enfes kahvaltıya gömülüyor :) Çeşit olarak fazla ve güzel evet ama ben domateslerde aradıgım lezzet ve kokuyu alamadım :) Kritere bakın :))



Sapanca-Kırkpınar yolu üzerinde, Kırkpınar'a doğru giderken solda tabelasını gördüğünüz yerden dönüp bikaç kilometre içeri girerek ulaşılıyor..

Gidin, görün, keyfini çıkarın.. Sonra gelin bana anlatın :))

Sevgiler..

6 yorum:

kiraz çiçegi dedi ki...

biz bayram tatili arkası sendromlardan sendrom beğenirken sen buralarda kahvaltıda. Ne şans afiyet bal olsun gerçekten çook güzel bir yermiş:)

papatya dedi ki...

sen gez gez sayende bir sürü gidilcek yerim oldu:)

cicibebe dedi ki...

kirazım çiçeğim :) valla aynı sendromlara bugun ben de girdim o yüzden pek de fark yok :) üstelik dün bi de ateş alev yanaraktan hastaydım bişi anlamadım yani.. diyerek avutayım sizi :p

papatyacım vizelerden sonra bi sabah gidelim o zaman :)

Adsız dedi ki...

karper peynir ve simidimi yerken kapalı bir ofisde :( bir kere daha orda olmak istedim. yesil evi okucam şimdi. evce de güzel. natürköy e bende hafta ici kimsecikler yokken gitmek istiyorum cicibebem. türk kayfesi getirdiler mi biz istedik yetişmez cok kalabalık dediler :S abooo

cicibebe dedi ki...

kayfe getirmediler :( sormadılar bile :( benim de hiç aklıma gelmedi gerçi :D üzülme bugun ben de simit bile bulamadım kakaolu canpare ve nescafe var kahvaltı mönümde :D yeşil ev sayfasına ışınlanıyorum şimdi :D

papatya dedi ki...

gidelim walla tatlım:) Bari orda görüşürüz:))