17 Haziran 2010 Perşembe

Güzel Şeyler Çabuk Biter ve Hayırlı Kandiller :)

Öncelikle, bu güzel gecede dualarınızın kabul, kandilinizin mubarek olmasını diliyorum hepinizin! Rabbim ihtiyacı olan herkese şifa, sağlık, mutluluk, huzur ve para :p versin..

Gelelim mini tatilime.. Sakarya şu sıralar nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam.. Ama cidden anlatmaya çalışsam da anlatamam yani, bilmeyen anlayamaz buranın yapış yapış sıcağını.. Hiç hareket etmeseniz bile, oturduğunuz yerde yapış yapış terleyebiliyosunuz nemden dolayı..

Karasu, merkeze yakın (minibüsle 45 dk arabayla en fazla yarım saat) bir sahil ilçesi.. Yakın ama minibüsle gitmek hem eziyet hem de son derece sinir bozucu insanların çalıştığı bir ulaşım topluluğu ile muhattap olmak gerekiyor.. Benzin ateş pahası olduğu için de öğrenci bütçem oradan okula arabayla git-gel yapmaya elvermiyor :/ Dolayısıyla haftanın 4 günü buraya mahkumum :( 3 gün kaçıyorum ancak.. Bu sene sezonu açtım bu hafta, devamı gelir umarım :)

Haftasonuna dair çooook fotoğraf var ama ben,

gece gündüz suya girip çıkmanın



ve sevdiğim, eğlendiğim insanlarla birlikte olmanın



keyfini, en iyi yansıttığını düşündüğüm fotoğrafları paylaşıyorum..

Evet ilk foto, denizin içinde çekildi :) Buruşmuş parmaklarımdan (pembe ojeli) (ve Konadlı öhüm öhüm) anlaşılacağı üzere :)

Buradan planları dürtmeyle de olsa yapan Can Dostum Onur'a, her türlü mekan imkanını yeme içme ve eğlence olarak önümüze seren eğlenceli kişilik M.Zihni'ye, konforumuz için canını dişine takan :p ve en az onun kadar iyi bi insan olan arkadaşımız Mali'ye, yola çıkma gazlarına eşlik eden Eso'ya ve tabiiiki yine yanımda olan Yasom'a teşekkür ediyorum!..

Devamı gelecek.. Gelsin.. Ekim'e kadar.. :p

Sevgiler..

3 yorum:

Tannesi dedi ki...

Sana da hayırlı kandiller canım. Karasu'yu bilirim ve çok severim. Sahil kenarındaki balıkçılar da enfes oluyor. Her ne kadar denizi Karadeniz olup, dalgalı olsa da... :)

Tropik Rûya dedi ki...

sizin de geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Sakaryalısınız sanırım. Ben de orada okuyorum. Hendek'te :) Karasu'ya hiç gitmedim ama arkdaşlar hep bahsediyorlar.
İyi eğleceler diliyorum. Umarım dediğin gibi Ekim'e kadar sürer ^_^

cicibebe dedi ki...

teşekkür ederim tropik ruya, evet hem sakaryalıyım hem de sakaryada okuyorum :) karasu yazın cıvıl cıvıl çok güzel oluyor.. bilmeyenler, olmadık yerlerine gidip magandalardan nasiplerini alıp kötülüyorlar ama o onların sorunu :p bize kimse niye bişi yapmıyo? :)
beklerim :)