13 Temmuz 2011 Çarşamba

back to life...

bi buçuk hafta mı oldu? bilemiyorum ama bana asır gibi geliyor günler son zamanlarda..

yok dedim, olmaz böyle kabuğuna çekilmek.. bi yerden başlamak lazım..

karmaşık bi post olacak ama kısa kısa nottlar yazmak istiyorum.. dönüp baktıgımda bugün bi başlangıç olur belki.. :)

* Evet.. Acı bi tecrübe yaşadım.. Ben "biz"le ilgili çok farklı planlar yaparken, aslında onun "biz" olmadığını öğrendim.. Belki de olmak istemediğini.. Bilemiyorum.. Geçti gitti.. Geçiyo.. Geçecek..

* Kimin dost, kimin dost görünümlü, kimin yüz dostu, kimin ne olduğunu öğrendim..

* Gırgır makara zamanı susmayan telefonumun şarjının, sürekli kafa dagıtmak için saçma sapan oyun oynadıgım halde aslında 1 tam gün gidebildiğini öğrendim! :)

* Annelerin muhteşem bir kehanet yeteneğinin, bir ileri görüşünün olduğunu öğrendim! Bundan sonra 1 numaralı danışmanımsın annişkom :))

* Anne demişken, biz sevgisini çok belli eden bi anne kız olamadık hiç.. Bakış açıları farklı olan, zıt karakterler olduğumuz için çok sıkıfıkı dert ortağı da olamadık.. Onun alttan almalarıyla bugünlere geldik :p Ama ilk defa, beni gerçekten üzgün görmüş olacak ki, durup dururken sık sık sarıldığını, yanımda olduğunu gösterdiğini gördüm.. Canım annem benimmm <3

* Akrabaya, eşe dosta vakit ayırmanın güzelliğini, hayatın çok farklı sevgileri barındırdıgını ögrendim :) Mesela köpecik sevdim ilk kez :) dokundum :)) ama minnacıktı yaaa :))

* Günlerdir siyah giyindiğimi farkettim.. Daha doğrusu bi iş arkadaşım odama girip, "bu ne yaa sen renkli renkli giyinirdin, artık hep siyah giyiniyosun farkında mısın depresyona dogru gidiyosun diye kokruyorum" falan deyince acaba mı dedim.. Vermiş olduğu gazlarla 2 gündür yine siyahtan vazgeçmesem de pembe ve sarı aksesuar&ayakkabılarla renklendiriyorum kıyafetlerimi :)

* Abimin beni ne çok sevdiğini ve mutluluğumu düşündüğünü pekiştirdim :) Zira kendileri sıkıntılı ruh halime dayanamamış olup More Travelımız sponsorluğunda beni bi hafta tatile göndermeye karar vermiştir efenim :)) Facebook sayfamız için Tık Tık :)

* ve daha bir sürü şey :)

Hayat devam ediyor ve ben anladım ki ne olursa olsun hareketi seviyorum..

Önümde kocamaaaan bi hayat var ve ben onun bi kısmını yeniden şekillendirmek için sabırsızlanıyorum!



Güçlü ol Cicibebeeee! Verdim gazı kendime :)

Hepimiz için hayırlısı olsun..

Sevgiler..
:*

7 yorum:

papatya dedi ki...

HELALLL kuzumaa :)
sen böyle gazla kendiniki biz seni hep gülen yüzünle görelimm:)Ağlarken pek bi çirkin oluyondaa:))))

SWL dedi ki...

canım benim yaaaa. geçer bu günlerde. hepsi bizim için biliyorsun. ama planları gerçekleştirmeye başlamadan önce anlaman çok daha iyi olmuş. zamanında yaşadım bende benzer şeyler ve annem demişti oldum. Gerçekten biliyorlar yahu :)Müneccimler sanırım :) Umarım tatil sana iyi gelir bomba gibi dönersin. Öpüyorum ;)

cecilia dedi ki...

geçiyor tatlım hiç merak etme geçmicek hiçbişi yok yeterki sen geleceği düşün ve umudetmeyi sürdür ;)

Büşra Bayram dedi ki...

geçicek, geçer.. :)

Atolyekedi dedi ki...

Canım benim ne yazıkki hayat bizim istediğimiz şekilde gitmiyor. Ve başımıza ne geleceğini bilmeden yaşıyoruz. Umarım bundan sonra tüm can sıkkınlıkların, üzüntülerin geçer gider bir daha da gelmez... Yola devam...

cicibebe dedi ki...

papatyacım çemkirirken nasıl oluyorum :p

swl'cim teşekkür ederim tatlım.. maalesef hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri ve acıyı da çekerek bitiriyoruz ancak, başka yolu yok :)

ceci'cim teşekkür ederim esmer bombam :) durmak yok umud etmeye devammm :)

evrencim, umarım canım.. hayat devam ediyor.. gececek ;)

cicibebe dedi ki...

büşra'cım umarım süre kısa olur :)