2 Aralık 2010 Perşembe

Canon Powershot SX120 IS


Hatırlarsanız uzuuuuun zaman önce fotoğraf makinemin çalındığını ya da kaybolduğunu söylemiştim.. 1-2 ay umurla bekledim "o bi yerden çıkacak" diyerek ama baktım olmuyor :) şeytan aldı götürdü ve sattı sanırım, diyerek yeni bir makine arayışına girdim..

Aslında gözüm profesyonel makinalardaydı bu kez, hatta 1-3 kez alırken kasadan döndüm kararsızlıktan.. Canon 450D mi 550D mi diye kararsızlık yaşarken bir arkadaşımın "ya napıcaksın 550'yi HD kalitesini? afrikada yagmur ormanlarında safariye çıktıgın zaman ceylan kovalayan aslanları mı çekicen?" demesi üzerine, hakkaten hee, napıcam ben profesyonel makinayı? Kocaman şeyi gece gezmelerine, iş bilmem nelerine mi götürücem? sonra aklım hep onda kalacak aman bişi oldu mu aman biri düşürdü mü.. Yok dedim bana yine küçük bi makine lazım, bunu da ilerde düşünürüm belki yeniden..

Sony cybershot'lara bakarken bu çıktı karşıma.. Canon Powershot SX120.. Daha yüksek modelleri de var ama ben hem fiyatını uygun buldum hem de şaşmaz Canon kalitesine sahip yarı profesyonel bir makina.. Daha üst modelleri de var bu yarı profesyonellerin ama ben o kadar para verdikten sonra profesyonel alırım diyerek bunda karar kıldım ve Aldım :) 1 hafta içinde elimde olacak ve eminim ben gördüğüm her şeyi fotoğraflayıp sizi post yağmuruna tutucam hazırlıklı olun :) Zira aldığım, yaptığım ya da paylaşmak istediğim o kadar çok şey birikti ki kendimden korkuyorum :)))

Lütfen makinem için fikri olan varsa, görüp kullanan beğenen beğenmeyen varsa, olumlu ya da olumsuz söylesin.. Çünkü içimde şüphe kalmasın istiyorum :)

Sevgiler..

3 yorum:

BeautyRules dedi ki...

Makinenin çalınmasına üzüldüm bizede bi kaç sene önce hırsız girmişti ne var ne yok götürmüştü ama en çok fotoğraf makineme üzülmüştüm=( Canon kalitesinden şaşmamak lazım tabi=) Bu modeli bilmiyorum ama eminim iyidir. Eğer manuel ayarı varsa profesyonele yakın fotolar çekebilirsin zaten.Hayırlı olsun bol fotolu postlar=)

kiraz çiçegi dedi ki...

yeni bebeğini güle güle güvenli güvenli kullan cnm:)

cicibebe dedi ki...

beautyRules'cim teşekkürler :) evet manuel ayarı da var çok iyi anlaşıyoruz makinecikle :))

Kiraz çiçegim sağol canım :))