2 Kasım 2010 Salı

DandR Online Alışveriş


Çoraplarını internetten alan bi kızdan kitapçıya gitmesini beklemiyordunuz herhalde?

Tabiiki onu da pc başından halledecek!!!

Aman Tanrım geldiğim şu duruma bakın! Dalga geçiyorum kendimle tabiiki! Kitapçıya girip, fonda hafif müzik eşliğinde, kitaplara dokunarak, sayfa kokularını hissederek seçmenin keyfi nerde var? Ama gelin görün ki kitap okumak için gerekli vakti bile iş yerinde, çay molalarında yaratmaya çalışırken kitapçıya girip uzun süre oyalanacak vakti nereden bulacağım ki :(

Giriyorum D&R'ın online alışveriş sitesine, yorumlara bakarak, biraz da ruh halime göre seçiyorum 3-5 kitap, atıyorum sepete, ödüyorum çıkıyorum..

Kargo hızı fena sayılmaz.. Son alışverişimi geçen gece yarısı yaptım, 3. gün gelmişti elime..



Sanırım pek bir duygusal idim bu alışveriş esnasında :D Sil Baştan'ı da seçtiğim onca romantik komedi tadında kitaptan sonra kendimden utanarak attım sepete..

Henüz 2 tanesini bitirebildim, ayrıntılı yorumlarımı ilerleyen postlarımda yazarım kitaplarla ilgili..

Abarttım mı acaba bu online alışveriş konusunu?

Sevgiler :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Şu kitap işi sık alışkanlığa dönüştüremedim bir türlü

cicibebe dedi ki...

uzmanlar her günün belli bir saatini okumaya ayırırsanız bünyeniz bir süre sonra o vakitte okuma ihtiyacı hisseder diyor.. diyet gibi bir şey sanırım bi düzene sokarak kazanılabilir :)

kiraz çiçegi dedi ki...

canım uzmanlar çok iyi demiş elden bıraktımı başlamak, başladımı bırakmak mümkün olmuyor. bence ne güzel alışkanlık. D&R online hem daha ucuz hemde dediğin gibi vakitten kazandırıyor. Çok iyi yapmışsın. iyi okumalar:)

papatya dedi ki...

tatlım okuduklarını bizim eve okumak üzere beklerım hem kargo masrafıda yokk:)
güle güle oku canım...

cicibebe dedi ki...

kiraz çiçegi teşekkür ederim :) okuyalım da nasıl olursa okuyalım :)

papatyam hay hay ama her gün kapımın dibinden geciyosun bence 3-5 basamak çıkabilirsinnnnn! :p bakalım hangimiz kıracak en son zinciri :D