4 Mayıs 2010 Salı

Kültürel Faaliyetler 1 : Notre Dame'ın Kamburu

Yaklaşan yaz ile birlikte hareketli hayata adaptasyon çalışmalarına başladık :)

Bugün AKM'de Notre Dame Müzikali varmış..


Gözde Aney çağırdı, iyi dedim, gidelim.. Bütün kızlar toplaştık ve aneyin kapattığı (!) balkondan perdenin açılmasını bekleyekoyulduk.. Gözde'den daha önce bahsettim mi bilmiyorum ama anaç bir ruh taşıdığı için anne deriz ona :) Ben tabi aney :) Neyse.. Perde açıldı.. Amannn Taaanrıııımmm! O ne ihtişaaaammm! O ne şaaaşaaaaa!! Gözlerimizi alamadık perde kapanana kadar.. demeyi ne çok isterdim bilseniz..


Yine de insanları medeni cesaretlerinden dolayı tebrik etmek isteyerek daha fazla yorum yapmıyorum :p Emeğe saygı diyerek alkışlıyorum! Değişik bi aktivite oldu işte.. Devamı gelsin :)

Müzikal biter bitmez kendimizi dışarı zor attık ve kendimize gelme adına doooooğru sega'ya gittik.. Sega diyorum sürekli ama aslında kafenin adı Mono.. Ama sakarya'yı segafredo ile tanıştıran ilk yer olduğu için Sega diye kaldı adı kendi aramızda.. Kahve içecektik güya ama oturup da mönüyü elimize alınca unuttuk kahveyi nefis salata ve makarnalara gömüldük :) Yok yok laf değil, Mer. bi ara cidden gömüldü makarnaya, savaş verdi çatalda kalması için spagettinin :D Ben de ton balıklarını yakaladım, ayıkladım pişirdim falan zor iş oldu anlayacağınız.. Ama tüm bu zorluklara rağmen kaselerin dibini de gördük birbirimizin tabağına saldırma usulü ile :)

Yine güzel bir gündü..

Bahar şenlikleri başlıyormuş.. Artık gelirim her akşam bi konser değerlendirmesi ile :p

Şen kalın..

Sevgiler..

1 yorum:

Kbr-Bhdr dedi ki...

oo süperr:) bnde en kısa zamanda sevgilimi kltür şokuna uğratmak istioruum:)
sevmio tiyatrou ama ben bayılıorum dolayısıyla gtmek zorunda:)

makyajın süper olmuş cicim:)