26 Haziran 2010 Cumartesi

Yolculuk Nereye Hemşerim?!

Sanirim uyurgezerim ben! Ama öle yataktan balkona, yataktan mutfağa falan değil.. Turist kivaminda bi uyurgezerlik boyutu bu!.. Yataktan Samsun'a, yataktan Konya'ya falan yapmişliğim vardi.. Şimdi, bugun, şu anda bunlara bir yenisi daha eklendi : yataktan Ankara'ya!!!

Evet, şu an yoldayim.. Sabaha karşi bi telefon geldi, ne dendiğini bile anlamadim diyebilirim :) Ama "tamam" diye cevap vermiş olmaliyim ki, şu an yoldayim :)) Bolu'yu geçtğm.. Az kaldi dimi? :( Az kaldi deyin nolur.. Sevmiyorum yollari artik :(


4otosuz bi post oldu, sevmiyorum ama tel.den foto cek, onu yükle, yaz vs ohooooo uzun iş :) Seferiyim ben hem :) hehehe :))
"evgilerimi sunuyorum efendim yollardan bi yerlerden :*

23 Haziran 2010 Çarşamba

Devam Eden Hastalık ve Balsarayı Bitkisel Macunlar!

Bütün gün evde oturdum öyleee,
tadım tuzum yok olur ya öyleeee
duvarların da agzı var dili yoook!

modundayım günlerdir.. Ne "şey" (tanımlayacak kelime bulamamanın ezikliğini yaşıyorum) bi hastalıkmış bu!! Yaz günü her gün üşütecek bişi buluyorum! Tam iyileşecekken yine hastalanıyorum!! Ve ne hikmetse bu hastalıklar hep de geceleri ağırlaşıyo! Babacım da hayatında ilk defa memleketine gitti, ben hasta hasta naz yapacağıma direksiyona geçip kendimi acile taşıyorum geceleri :( :D

Ne post girebiliyorum, ne okuduğum bloglara yorum bırakıyorum, öyle verimsiz günler işte.. Ama en son dün yediğim iğne ve serumdan sonra sanırım artık iyi olucam! Kararlıyım!! :p

Konu hastalıktan açılınca, size benim bikaç aydır kullandığım bi ürünü tanıtmak istedim..


Balsarayı adlı bir firma, şifalı bitkiler ile harmanlanmış bir sürü macun hazırlamış bizler için.. Türlü rahatsızlıklara iyi geliyormuş.. Benim, ne yaptıysak geçmeyen, artık kronikleşen bir öksürüğüm var 2 senedir.. Gitmediğimiz doktor, hastane, denemediğimiz yöntem kalmadı, yok! Geçmiyor.. Babam bu macunlardan zencxefilli olanı almış.. Öksürüğe zaten iyi gelir derler ya bal ve zencefil.. Uzun zamandır kullanıyorum, bi azalma var sanırım.. Ben artık farketmiyorum zaten alışkanlık olduğu için duymuyorum bile öksürdüğümü :)) ama annem azaldığını farkettiğini söylüyor..

Paylaşmak istedim, belki bi işine yarayan olur :)

Balsarayı hakkında daha fazla bilgi almak için buraya bakabilirsiniz :)

Hepimize Acil şifalar :)

Sevgiler :*

19 Haziran 2010 Cumartesi

BurnumaYaz Günü Neler Oluyor Canım :S

Evet karar verdim.. Benim hücrelerim eğlenceye programlı üretilmiş.. Yok, duramıyoruz bu gibi durumlar söz konusu olunca :/

Bikaç gündür hızlı yaşamanın sonucu olarak da şu an evde pijama+terlik+selpak mendil 3lüsü ile keyif yapıyorum! Aman Allah'ım olamaz böyle bir hapşırık! Dakika başı bir tane geliyor! Burnum sürekli gıdıklanma halinde :( Bi de akması var tabii :/


Allah'ım nolur hemencik iyileşeyim :( Hastalık her zaman kötü tabi ama yazın da hiç çekilmiyor yav :/

Siz siz olun, havalara aldanmayın, terli terli soğuk bişiler içmeyin, kapı pencere açık oturmayın, dondurmayı kaseye koymaya üşenip kabından yemeyin (ayarı kaçabiliyor! :p ) ve bunun gibi yaz günü nezle olmanıza sebebiyet verecek şeylerden uzak durun..

Sevgiler, sağlıklar.. :)

17 Haziran 2010 Perşembe

Güzel Şeyler Çabuk Biter ve Hayırlı Kandiller :)

Öncelikle, bu güzel gecede dualarınızın kabul, kandilinizin mubarek olmasını diliyorum hepinizin! Rabbim ihtiyacı olan herkese şifa, sağlık, mutluluk, huzur ve para :p versin..

Gelelim mini tatilime.. Sakarya şu sıralar nasıl sıcak nasıl sıcak anlatamam.. Ama cidden anlatmaya çalışsam da anlatamam yani, bilmeyen anlayamaz buranın yapış yapış sıcağını.. Hiç hareket etmeseniz bile, oturduğunuz yerde yapış yapış terleyebiliyosunuz nemden dolayı..

Karasu, merkeze yakın (minibüsle 45 dk arabayla en fazla yarım saat) bir sahil ilçesi.. Yakın ama minibüsle gitmek hem eziyet hem de son derece sinir bozucu insanların çalıştığı bir ulaşım topluluğu ile muhattap olmak gerekiyor.. Benzin ateş pahası olduğu için de öğrenci bütçem oradan okula arabayla git-gel yapmaya elvermiyor :/ Dolayısıyla haftanın 4 günü buraya mahkumum :( 3 gün kaçıyorum ancak.. Bu sene sezonu açtım bu hafta, devamı gelir umarım :)

Haftasonuna dair çooook fotoğraf var ama ben,

gece gündüz suya girip çıkmanın



ve sevdiğim, eğlendiğim insanlarla birlikte olmanın



keyfini, en iyi yansıttığını düşündüğüm fotoğrafları paylaşıyorum..

Evet ilk foto, denizin içinde çekildi :) Buruşmuş parmaklarımdan (pembe ojeli) (ve Konadlı öhüm öhüm) anlaşılacağı üzere :)

Buradan planları dürtmeyle de olsa yapan Can Dostum Onur'a, her türlü mekan imkanını yeme içme ve eğlence olarak önümüze seren eğlenceli kişilik M.Zihni'ye, konforumuz için canını dişine takan :p ve en az onun kadar iyi bi insan olan arkadaşımız Mali'ye, yola çıkma gazlarına eşlik eden Eso'ya ve tabiiiki yine yanımda olan Yasom'a teşekkür ediyorum!..

Devamı gelecek.. Gelsin.. Ekim'e kadar.. :p

Sevgiler..

15 Haziran 2010 Salı

Umudum Yarinlardaaaaa Taaaatiiiildeyiiimmm! :)

Uzanmişim kumsala
Güneş damlar icime
Kurumuş dudklarimda unutulmuş bir besteeeee
Yaşiyoruuuuum aaaaaheeesteeee :)

Dün ani bi kararla Yaso'yla kalkip yazliga geldik :) Daha sezon acilmamis ama yine de sabah uyanıp da şu manzara ile karşılaşmak mikeeeemmmeeeeellll :)))



Sonrasinda bi bardak buzzz gibi portakal suyumu alarak bi tarafimda deniz bi tarafimda tv-pc eşliğinde, denize inme vaktine kadar tembellik etmekse ayri bi keyif :)) Ayy kötü hissettim bakin simdi kendimi :) sanki özendiriyo gibiiiii :p

Aaaa kahvaltiyi hazirlamişlar arkadaşlar, gidip yiyim bari biraz hehehehe

Not: ne kadae neşeli bi post olmuş değil mi? :) ihtiyacım vardı..

11 Haziran 2010 Cuma

Annelere Minik Bi Uyarı!

Şu, her adım atıldığında viyk viyk öten ayakkabıları bebelerinize giydirmekten vazgeçin artık!!!

Çok ciddiyim!!

Yahu eskiden modifiye şahinlerden çıkan garip müziklerden rahatsız olurduk yolda yürürken.. Demin çarşıdan geldim, yemin ederim başım şişti sağa bakıyorum viyk viyk yola bakıyorum ciyk ciyk her yerden gelen bi plastik oyuncak sesi!!!

O minicik, masum, sevimli adımlara neden canice bakmama neden oluyorsunuz gerçekten anlayamıyorum!!!

Yapmayın bunu!! Plastik oyuncak alın bebenize, evinde öttürsün..

Lütfen!!



Not: bu kadar populer olan bir nesnenin fotosunu bulamadım nette nedense!

9 Haziran 2010 Çarşamba

Lancome Effacernes Longue Tenue Concealer


Uzun zamandır yürüttüğüm cildime uygun bir kapatıcı arayışlarım şimdilik sona ermiş bulunuyor :)

Daha önce sadık bir kullanıcı olarak, yıllardır Clinique Line Smoothing kapatıcı kullanıyordum.. Kapatma ve aydınlatma yönünden başarılı bir concealer o da ama değiştirme ihtiyacı hissettim.. Kalıcı değildi çok..

Onu mu alsam bunu mu derken haydi bismillah diyerek Lancome'u seçtim.. İyi ki de yapmışım diyorum :) Çok beğendim kendilerini..

Kapatıcılığı çok iyi, aydınlatma fena değil, kalıcılık süper!!! Çizgilere doluşmuyor saatler sonra bile.. E daha ne olsun? Ve sanırım bayaaaa bi bereketli, çünkü minicik bir damlası yetiyor göz altı için..

Tavsiye ediyorum, kullanınız!

:p

7 Haziran 2010 Pazartesi

Haberler İyi

Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum..

Dualarınız/dualarımız işe yaradı ve kuzenimin durumu iyiye gittiği için, dün yoğunbakımdan çıkarılarak servise alındı..

Ben şimdi yine ziyarete gidiyorum, daha dinç görme ümidiyle..

Öpüyorum hepinizi :*

3 Haziran 2010 Perşembe

Taksi Ücreti



İstanbul, Ankara, İzmir illerinde gitmek istediğiniz yer ve bulunduğunuz yer adlarını yazıp "hesapla" butonuna bastığınız takdirde, iki mesafe arası tutacak taksi ücreti hesaplanıyor :)

Ne işime yarayacak bilmesem de, belki bi yarayan olur diye paylaşmak istedim :))

Buyrun lütfen :

http://taksiucreti.com/


Keyifli yolculuklar :p